headershop

Mogelijkheden

 

Je handen zijn een belangrijke blikvanger. Mooie, verzorge nagels en handen oogsten alom bewondering. Nagelsalon Nice Nailz helpt u graag om 'droomhanden' te krijgen. Daarvoor bieden wij u verschillende behandelingen aan.

Kunstnagels
Met kunstnagels kunnen wij dunne, broze nagels versterken. Kunstnagels zijn bijvoorbeeld ideaal voor schoonmaakpersoneel. Het is ook dé oplossing voor nagelbijters,  omdat je een kunstnagel er niet zomaar afbijt.
Met kunstnagels heeft u in 1 behandeling direct mooie, lange nagels. En als er eens eentje breekt, kunt u die laten repareren. Na analyse van uw natuurlijke nagels en in overleg met u kunnen wij de perfecte set kunstnagels maken.
 
Soort product
Nagelsalon Nice Nailz werkt met drie verschillende systemen , uitsluitend van het bekende merk Magnetic, voor het vervaardigen van kunstnagels:
Gel, acryl en gelpolish

De meeste klanten kiezen voor gel of acryl (vroeger 'hars' genoemd), die chemisch sterk aan elkaar verwant zijn. Beide systemen leveren prachtige en natuurlijk ogende resultaten bij het verlengen of verstevigen van nagels. Het belangrijkste verschil tussen beide systemen is de manier van het aanbrengen en verwijderen. Over het algemeen zijn gelnagels iets lichter en flexibeler dan acrylnagels. Bij slappe natuurlijke nagels zullen we daarom vooral gel adviseren. Heeft u sterke nagels en wenst u een flinke verlenging, dan zullen wij voor acryl kiezen.
Heeft u van uzelf al sterke nagels en een mooie lengte dan kunt u het beste kiezen voor gelpolish.

Uiteindelijk is het vaak een kwestie van uitproberen welk systeem het beste hecht op uw specifieke nagels.

Gel
Gel is een kleverige vloeistof die met een penseel op de nagel wordt gemodelleerd. We brengen een aantal lagen aan. Iedere laag wordt hard door de hand enige minuten in een lamp met ultraviolet licht te houden. De uv-a straling in deze lamp is laag gedoseerd en niet schadelijk.
Uw huid wordt ook niet bruin door de lamp. Na het uitharden worden de nagels in model gevijld en gepolijst. Gelnagels worden verwijderd door de kunststoflaag zeer dun te vijlen.

Gel Polish
Deze gels zijn uitermate geschikt om de natuurlijke nagels te verstevigen.
Het is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden op de nagels. Hiermee heeft u geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen, maar die toch graag mooie lange nagels willen. U kunt nu uw eigen stevige nagels laten groeien, zonder enige verlenging!

De voordelen  op een rijtje:
- Sterker dan een nagellak
- Dunner dan kunstnagels
- Flexibel als uw natuurlijke nagels
- Behandeling duurt slechts 45-60 minuten
- Afweekbaar met aceton
- Uw nagels krijgen de kans om tot een mooie lengte te groeien.
- Langer plezier van de 'semi-permanente' nagellak
 
Acryl
Het acrylsysteem is gebaseerd op een poeder en een vloeistof. Door een penseel in de vloeistof en daarna in een poeder te dopen onstaat een kneedbaar bolletje. Daarmee modelleren wij de kunstnagel. Nagelsalon Nice Nailz maakt gebruik van een acrylsysteem wat eveneens uithardt in de uv lamp. Als de laag droog (hard) is, vijlen we de nagels in model en polijsten ze. Acrylnagels worden verwijderd door de laag af te weken in aceton.

Verlenging
Het grote voordeel van kunstnagels is dat al uw nagels direct dezelfde lengte krijgen.
Wij kunnen uw nagels op iedere gewenste lengte maken. Het is wel goed te weten dat hoe
langer de nagels zijn, hoe kwetsbaarder ze zijn. Veel vrouwen moeten wennen aan (erg) lange nagels.
Wij adviseren eerst een gemiddelde lengte te kiezen. Bij volgende afspraken kunnen we de lengte dan aanpassen. Indien u zelf al mooie lange nagels heeft, zullen we alleen een verstevigende laag acryl, gel of fiberglas aanbrengen. Dit noemen wij een 'overlay'.
Zijn uw nagels kort of ongelijk van lengte, dan zullen we ze verlengen. Afhankelijk van de toestand van de natuurlijke nagels, kiezen we dan voor een tip of de sjabloon techniek.

Tips zijn voorgevormde plastic kunstnagels. Ze worden met lijm op je nagels aangebracht, op lengte geknipt en in vorm gevijld. Om een glad oppervlak te krijgen, wordt de overgang tussen de tip en de nagelplaat transparant gevijld. Tot slot komt er een laagje gel of acryl over de tip. De tip kan ook worden vastgezet met een stukje zijde of fiberglas.
We kunnen ook met behulp van een zelfklevend sjabloon (nagelvorm) direct op het nagelbed een kunstnagel modelleren met gel of acryl.
 
Vorm van de nagels
Ovaal, rond, spits of vierkant: Wij kunnen uw kunstnagels alle gewenste vormen geven. Afhankelijk van uw smaak, lifestyle en de vorm van uw nagelbed adviseren wij u een nagelvorm die perfect bij u past. Wij streven ernaar zo dun mogelijke nagels te maken.

Kleur van de nagels
Populair in de  salon is de French Manicure. Dat zijn chique nagels met een roze nagelbed en een (fel)witte rand. Wisselt u graag af met verschillende kleuren nagellak, dan adviseren wij naturel kunstnagels, zodat de lak extra mooi uitkomt. Wilt u iets specialers ?  Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een mooie Nailart.

Nailart
Met nail art maken we van uw nagels unieke kunstwerkjes. Nail art betekent namelijk 'kunst op de nagel'. Voor de nagelversieringen gebruiken wij naar wens verf, nagellak, steentjes, stickertjes of veertjes. U kunt een of meerdere nagels laten decoreren. Van heel eenvoudig tot extravagant. U kunt kiezen uit de talloze voorbeelden in de salon. Nail art is geschikt voor zowel natuurlijke nagels als alle soorten kunstnagels.  Omdat wij nail art geheel voor u persoonlijk maken, kan de prijs variëren.

Afwerking
Wij werken alle kunstnagels af met een beschermende glanslaag.

Nabehandeling
Kunstnagels of een versteviging van de natuurlijke nagels kunt u blijven dragen zolang u wilt. Omdat uw eigen nagels doorgroeien onder de kunstnagels, moet u regelmatig de uitgroei bij de nagelriem laten bijwerken. Dan bepalen we samen de lengte opnieuw en voeren we eventueel reparaties uit.
Na deze behandeling zien uw nagels er weer als nieuw uit. Afhankelijk van de vorm en groei van uw natuurlijke nagels is een nabehandeling iedere twee tot vier weken noodzakelijk.
Voor het mooiste resultaat adviseren wij dagelijks onderhoud met nagelriemolie en handcrème.
 
Afspraak maken
Heeft u nog vragen?  Aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen bespreken we dan wat het beste voor u is.

U kunt een e-mail sturen naar info@nice-nailz.nl of u kunt appen naar 06 - 15 405 929.

Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.


webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop